Dil Seçimi

English (United Kingdom)Turkish (Turkiye)

onlinekayit tr

corum logo 
GSB Logo 2015
tsf logo 2015
 
Çorum Belediyesi Uluslararası Satranç Turnuvası
sayfa mini. Çorum Belediyesi Uluslararası Satranç Turnuvasına 2015-2016 sezonu vizesi yapılmış TSF lisansına sahip tüm sporcular katılabilir. Lisans ve vize işlemleri için https://lisans.tsf.org.tr/online/ adresini kullanabilirsiniz. 16 Yaş altı sporcular için lisans ve vize işlemleri ücretsizdir.

ii. Turnuva, geçerli bir pasaporta sahip ve FIDE ID' si olan yabancı sporcuların katılımına açıktır. Turnuva, Açık Kategori ve 12 Yaş Altı Kategori olarak (2004...2009 Doğumlu sporcular) gerçekleştirilecektir. (2010 ve sonrası doğumlu sporcular turnuvaya kayıt yaptıramaz.) Her bir Kategori 200 sporcu ile sınırlıdır. Çorum Belediyesinin kategorilerde +10 sporcu kontenjanı vardır. Kategorilerde belirtilen kontenjan dolduğu zaman son kayıt tarihi beklenmeden online kayıt kapatılacaktır. 12 Yaş altı sporcular isterlerse açık kategoriye kayıt yaptırabilecektir. Bir kategoride kontenjanın dolmaması durumunda diğer kategorinin katılımcı sayısı arttırılabilir.

iii. Turnuva katkı payı, Açık Kategori için 50 TL, 12 Yaş Altı Kategori için 10 TL' dır. FIDE ünvanlı ve engelli sporculardan turnuva katkı payı alınmaz.

iv. Türk sporcular için başvuru, Sporcular turnuva katkı payını, “ ÇORUM BELEDİYESİ ”’nin “T.C. ZİRAAT BANKASI” (Şube Kodu: “ 0078”, Hesap Numarası: “30968132-5003”, IBAN: TR98 0001 0000 7830 9681 3250 03.) yatırdıktan sonra sporcu bilgilerini “Ad, Soyad, TC No, Doğum Tarihi, FIDE ID, Telefon Numarası” Bu e-Posta adresi istek dışı postalardan korunmaktadır, görüntülüyebilmek için JavaScript etkinleştirilmelidir adresine dekontu da ekleyerek göndermeleri gerekiyor. Sporcuların ödeme bilgilerini de içeren e-postalar günlük olarak kontrol edilir ve turnuva sayfasındaki sporcu listesi güncellenir. Sporcular bu listeyi kontrol edip başvurularının tamamlanıp tamamlanmadığını kontrol etmeliler. Yabancı sporcular ve ünvanlı sporcular için başvuru, Bu e-Posta adresi istek dışı postalardan korunmaktadır, görüntülüyebilmek için JavaScript etkinleştirilmelidir adresine mail göndererek yapılacaktır. Yabancı sporcular katılım taleplerini e-mail yolu ile organizasyona ileteceklerdir. Kabul edildiklerine dair e-mail yolu ile kendisine bildirim yapılmayan yabancı sporcular turnuvaya katılamazlar.

v. Geç başvuru, eksik-yanlış işlem ve bilgiden kaynaklanabilecek hak kayıplarından başvuru sahipleri sorumludur. Böylesi durumlarda katkı payı iade edilmez.
 
Turkish Chess Federation © 2016